Wie ben ik

Mijn naam is Ria Vinkers en ik ben Thuiszorg Omélie. 

In 2008 ben ik als zelfstandige zonder personeel (ZZP) begonnen, waardoor ik in de kamer van koophandel ingeschreven ben en bezit over een geldige VOG (Verklaring Omtrent Gedrag). Via de Belasting dienst heb ik een geldige VAR-WUO. Daarnaast ben ik ook nog lid van verschillende vakorganisaties en ben ik onlangs met keurmerk zelfstandig ondernemer zorgverlener gecertificeerd. 

Al het bovenstaande omschrijft mijn zakelijke kant, maar mijn persoonlijke liefde voor thuiszorg heeft zich vertaald naar mijn bedrijfsnaam zijnde Omélie wat staat voor ondersteuning met liefde! Doordat ik zelfstandige ben zonder personeel kan ik in overleg verzorging op afgesproken tijdstippen bij mijn cliënten thuis verlenen.

Dit vinden anderen van mij, lees mijn recensies

Thuiszorg Omélie - 1 contact persoon Thuiszorg Omélie - contact gegevens